Telefoon: +31 6 21 69 08 40

OPEN: 7 dagen | 8.00 - 21.00 uur

Blauwedijk 2, Dalfsen

Trekkersplaatsen

Toe aan rust?

Kamperen op de trekkersplaatsen bij onze Jersey Boerderij betekent: iedere ochtend wakker worden in de natuur en genieten van de rust en al het moois om je heen. Terwijl je proeft van onze Jersey lekkernijen, kun je ondertussen genieten van een geweldig uitzicht op de natuur. Geen water en stroom. Slapen als het donker is en opstaan als je het gefluit van vogeltjes hoort. Deze trekkersplaatsen zijn uitermate geschikt voor de natuurliefhebber en ‘basic’ kampeerder.

Adem in, adem uit en kom helemaal bij van de dagelijkse drukte. Met het rustgevende geluid van vogelgezang op de achtergrond sta je op en geniet je van een geweldig uitzicht op de natuur als je gebruik maakt van de trekkersplaats bij Jersey Boerderij Klein Slendebroek. 

Kamperen voor fietsers en wandelaars met een klein tentje

‘We hebben de plaatsen niet afgebakend, er is ruimte genoeg voor een tentje maar dit is niet geschikt voor grotere tenten, caravans en campers’, zeggen Bert en Esther. ‘Het is geen camping. Al is iedereen welkom, ook de kinderen. Maar we bieden hierin geen faciliteiten zoals een kinderspeeltoestellen. We houden het klein en basic. Er is dan ook geen stroom- of wateraansluiting aanwezig, hiervoor kun je naar het toiletgebouwtje op het erf.’ Bij ons draait alles om de belevenis van een groene, weidse omgeving zodat je echt even tot rust komt. 

Rust, schoonheid en natuur

Ze zijn zelf gek op het basic sfeertje van slapen onder een sterrenhemel met alleen het hoognodige mee in je rugzak. ‘Het ervaren van een donkere nacht, de rust, schoonheid en natuur. De telefoon uit en genieten van de geluiden om je heen…. Onze vakantie in Canada inspireerde Bert en mij dit ook hier te creëren’, zegt Esther. ‘Mijmeren bij vallende sterren en je vooral niet laten opjagen, heerlijk, dat gun ik iedereen! Alleen al de volgende morgen je hoofd buiten de tent steken om naar buiten te kijken, is hier al een cadeautje.’

Ik gun mezelf dit kampeer-cadeautje!

Jersey-Koeien_Klein-Slendebroek_Ruitenberg_omgeving

Omgeving

Kom genieten van Landgoed Den Aalshorst. Iedere bezoeker die de Jersey boerderij Klein…

0Z8_6566_©RobertWestera_HR

Rustpunt

Stop eens even, kijk om je heen en luister naar de stilte. Zie je dat bankje daar? …

Jersey-Koeien_Klein-Slendebroek_Ruitenberg_RobertWestera_web5704

Lady Brown

Je herkent haar aan haar hoge knuffelgehalte Met haar lange wimpers en vriendelijke…

Jersey-Koeien_Klein-Slendebroek_Ruitenberg_RobertWestera_web5546

Over ons

“Wij zijn Bert en Esther, de trotse nieuwe eigenaren van deze bijzondere boerderij. Een plek…